Beste Crusaders,

Wellicht hebben jullie het nieuws al op social media zien langs komen…. Het AFBN bestuur heeft gisterenavond laat besloten om alle competities voorlopig 3 weken op te schorten. De woorden van de AFBN: “Vanaf heden zullen alle Tackle- en Flag wedstrijden afgelast worden tot en met 19 oktober 2020. Dit betekent dat er geen wedstrijden, geen scrimmages, geen friendly’s en ook geen gezamenlijke trainingen zijn toegestaan tot en met 19 oktober 2020. Binnen de eigen vereniging mag er getraind worden maar publiek is hierbij niet toegestaan en de kantines dienen ook gesloten te blijven.”

Het Crusaders bestuur heeft nog verschillende vragen gesteld aan de AFBN over deze verstrekkende beslissing. Wij mogen dus wel gewoon door blijven trainen met inachtneming van de maatregelen. Deze richtlijnen (een combinatie van richtlijnen van de RIVM, NOC*NSF en Gemeente Amsterdam) houden in:
• Heb je symptomen? Blijf dan thuis
• Voor de training zullen de coaches vragen of je symptoom vrij bent
• Kantine en kleedkamers (1,5 meter afstand is niet te handhaven) zijn gesloten
• Kleed je zo veel mogelijk thuis om; • Neem je eigen flesje drinken mee
• Voor 18+: Houdt voor en na de training 1,5 meter afstand
• Geen toeschouwers of niet team gerelateerde begeleiders (ouders) langs het veld

We hopen allemaal dat deze lastige periode weer snel voorbij is en we weer lekker door kunnen gaan met waar we allemaal zo goed mee bezig waren! Cru on 3!