Op zaterdag 16 december hosten de Amsterdam Crusaders een open try-out voor alle ambitieuze spelers op zoek naar een uitdaging.

Vanaf 2018 zal het eerste team van de Amsterdam Crusaders alleen internationale wedstrijden spelen. Het seizoen zal rond het Big6 toernooi worden georganiseerd. Tegenstanders zullen van het niveau zijn als de Braunschweig Lions, Paris Flash en Frankfurt Universe, de Europese top. We zullen daarnaast ook een wedstrijd spelen tegen een NCAA division 3 college team.

De Cru wil graag met het beste talent voor de hoogste eer in Europa gaan. Daarom zijn wij op zoek naar serieuze spelers die met ons dit avontuur willen meemaken.

Wil jij een deel uitmaken van onze Europese ambities? Denk je dat jij het aan kan of wil je zien of je kans maakt?

Klik dan op de knop hieronder, schrijf je in en kom op 16 december naar de open try-out op het prachtige nieuwe veld van de Amsterdam Crusaders op Sportpark Sloten in Amsterdam. En laat zien wat je kan!

Ik doe mee!