De Amsterdam Crusaders hebben de Quarterback voor 2018 vastgelegd.

Vandaag heeft Head Coach Dijndra Ramsahai overeenstemming bereikt met de nieuwe Quarterback van het Amsterdam Crusaders International team.

Na Allan Bridgford (de QB van 2016) is opnieuw een speler uit California aangetrokken. De 23-jarige Gilbert Rivera is geboren en getogen in Los Angeles. Hij speelde zijn High School football bij L.A. Jordan High School. In zijn laatste twee jaren op high school gooide hij voor meer dan 4000 yards en 42 touchdowns. Na een tussenstop op het East Los Angeles Community College vervolgde hij zijn sport en schoolcarrière bij Delaware State University, een NCAA FSC division I-AA school uit de Mid East American Conference.

De 1.93 lange en 110 kilo zware atleet staat bekend als een pocket passer, maar heeft ook touchdowns met zijn benen gelopen.

Zijn carrière daar werd gekenmerkt door zijn doorzettingsvermogen en goede resultaten in de klas. Hij nam in zijn 3-jarige periode als speler deel aan 23 wedstrijden waarvan hij er 12 startte. Het laatste jaar had hij de hoge QB-rating van 129.2 en kwamen 62% van zijn passes aan. Hij studeerde dit jaar af met communicatie als Major.

Zijn credo is: “ Don’t limit your challenges. Challenge your limits”

Welkom bij de familie Gilbert!

2016 highlights

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken