Beste Crufamily,

Na onze seizoensopening afgelopen zaterdag met een overwinning tegen de Kasteel Nitros, zijn we verheugd om het volgende aan te kondigen. Voor het eerst in onze geschiedenis bieden de Amsterdam Crusaders seizoenskaarten aan! Ons seizoenskaartpakket geeft toegang tot al onze thuiswedstrijden dit seizoen:

11 maart: Ghent Gators
25 maart: Limburg Shotguns
15 april: Kasteel Nitros
6 mei: Münster Blackhawks
10 juni: Brussels Black Angels

Verder bevat dit pakket ook een verrassingscadeaus en vele andere voordelen. De prijs is 35€, zodat onze trouwe fans het team kunnen steunen tegen een betaalbare prijs.

Maar dat is niet alles. We werken ook hard om een geweldige wedstrijdervaring te creëren voor onze fans. Ons team van toegewijde vrijwilligers zetten ontelbare uren in om ervoor te zorgen dat elke wedstrijddag de moeite waard is. Je kunt verschillende activiteiten, voedsel- en drinkopties en meer verwachten.

We zijn ervan overtuigd dat dit seizoen een opwindend seizoen zal zijn en we hopen dat je ons voor elke wedstrijd zult vergezellen. Als je vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bedankt voor je voortdurende steun aan de Amsterdam Crusaders. We kunnen niet wachten om je langs het veld te zien!

Met sportieve groet,
Robert von Gerhardt
Voorzitter Amsterdam Crusaders

Ik wil een seizoenkaart!