De Amsterdam Crusaders starten de queeste voor een titelprolongatie op 4 maart met een uitwedstrijd tegen Kasteel Nitros. Op 11 maart speelt de Nederlandse kampioen voor het eerst thuis. Tegenstander is dan nieuwkomer Ghent Gators. Dit is naar voren gekomen tijdens een livestream waarin geloot werd om het nieuwe BNL-schema.

Door Perry Hendriks (Bron: Gridiron.nl)

In het weekend van 15 april is Amsterdam Crusaders het enige team dat in actie komt. De ploeg speelt dan thuis tegen Nitros. De wedstrijd stond oorspronkelijk voor 29 april gepland, maar dan heeft de Cru al een vriendschappelijke wedstrijd gepland tegen een GFL2-team.

Op 20 mei is de rematch van de eerste BNL Bowl. In het Mijnstadion in Beringen speelt de Cru dan tegen Limburg Shotguns, die nu geleid worden door de voormalig bondscoach van de Dutch Lions Emmanuel Lewis. De Crusaders spelen op 25 maart ook al tegen de Shotguns, maar dan op Sportpark Sloten.

De Cru sluit het reguliere seizoen op 10 juni af met een thuiswedstrijd tegen Brussel Black Angels.

Op 1 april en 3 juni spelen de Amsterdam Crusaders niet in de BNL. Zij hebben dan een bye week.

Op 24 juni vindt er een play-offs wedstrijd plaats tussen de nummer 2 en nummer 3 van de competitie. Zij spelen een week later, op 1 juli, in Nederland het BNL Championship.