De Amsterdam Crusaders gaan in 2022 meedoen aan de BNL competitie, die gecombineerd zal worden met de huidige competitie van de AFBN.
De BNL competitie bestaat in 2022 uit 4 Nederlandse en 2 Belgische clubs. De BAFL en AFBN steunen deze pilot. Indien de pilot naar wens verloopt zal het project in 2023 uitgebreid worden met meer clubs, en tot een volwaardige BNL League gevormd worden. Eind februari 2022 zal dit aanvullende idee voor 2023 gepresenteerd worden op de AFBN alv.

Het Amsterdam Crusaders Bestuur

Voor meer informatie over de BNL: Gridiron artikel BNL

English
The Amsterdam Crusaders will participate in the 2022 BNL competition, which will be combined with the current competition of the AFBN. In 2022, the BNL competition consists of 4 Dutch and 2 Belgian clubs. The BAFL and AFBN support this pilot. If the pilot goes according to plan, the competition will be expanded with more clubs in 2023, and formed into a full-fledged BNL League. At the end of February 2022, this idea for 2023 will be presented at the AFBN general members meeting.

The Amsterdam Crusaders Board