Om de groei te waarborgen en tevens sportieve uitdagingen te kunnen blijven aanbieden aan al onze spelers heeft het Crusaders bestuur besloten om een 2e senioren team (18+) te starten.

(Foto: Sandra Ruhe)

Bij een groeiende vereniging horen nieuwe ontwikkelingen. Het tweede senioren team zal het oog hebben op het ontwikkelen van spelers die volledig nieuw zijn, nog jong in de sport, of uit de jeugd doorstromen. Voor nieuwe rookie-senioren is het toch lastig gebleken om zonder, of met maar weinig ervaring aan te haken bij het huidige 1e team’s niveau. Tevens zien wij graag een gezonde Junior Tackle (U19) spelers doorstroom en bestaat die doorstroom elk jaar uit spelers die daar deels wel, of nog niet helemaal klaar voor zijn. Het tweede team zal moeten zorgen voor een vloeiende overbrugging van jeugd of ontwikkelingsniveau football naar ambitieus topniveau football wat het streven van Crusaders 1 moet zijn. Het doel is om voor iedere speler een niveau aan te kunnen bieden waarin ze met veel plezier kunnen spelen, en als die ambitie er is eventueel door te kunnen stromen naar Crusaders 1.

Het tweede Crusaders senioren team zal onder leiding van de volgende coaching staff komen:
HC Steve Vriese
OC Ronald Buys
DC Johnny Noor
Assistent coaches nog nader in te vullen

Voor vragen omtrent het tweede team kun je terecht bij info@crusaders.nl