Nu er begin februari weer een kleine versoepeling door het kabinet is aangekondigd, hebben de coaches en bestuur van de Crusaders besloten om de trainingen weer op te gaan pakken.

Een aantal jeugdteams waren in januari al begonnen om de trainingen langzaamaan weer op te pakken. Met een aantal teams wou het bestuur nog even wachten. Natuurlijk vanwege de Britse variant maar ook vanwege het feit dat de scholen nog dicht waren. Nu er versoepelingen zijn aangekondigd door het kabinet afgelopen week heeft het bestuur besloten om ook met de andere groepen weer van start te gaan. Hieronder de teams, dagen en tijden:

Jeugd tackle: zondag 12:00

Cadets: woensdag 18:30

Flag: woensdag 18:30

Alle jeugdteams zijn vanaf nu dus weer ‘back in business’. Belangrijk is wel dat iedereen zich nog steeds aan alle maatregelen moet houden.