Beste Crusader,

Winston Ronde heeft een lang gekoesterde droom om in het buitenland te coachen waar zien worden en de functie van Head Coach bij de Dusseldorf Panthers geaccepteerd. Voor de Crusaders iets om trots op te zijn en tegelijkertijd een enorme aderlating omdat Winston de club op sleeptouw heeft genomen in zijn bestuursfunctie Technische Zaken.

We zijn verheugd om te kunnen meedelen dat zijn opvolging niet lang op zich heeft laten wachten en dat Johnny Noor de taken van Winston overneemt. Winston heeft daar alle vertrouwen in “dit is een functie die op zijn lijf geschreven is en die hij jaren lang bij zijn honkbalclub heeft bekleed. Ik had mij geen betere opvolger kunnen bedenken. The right man on the right place”.

Het nieuwe bestuur werkt er hard aan om de Crusaders toekomstbestendig te maken en dat begint allemaal ‘on the field’, een plek die Johnny maar al te goed kent. “Als oud speler en huidige coach van JT ben ik zeer verrast, blij en enthousiast, tevens vereerd om deze functie van Winston Ronde over te nemen. De plannen en ambities van de club komen overeen met wat ik in mijn gedachten had. Samen kunnen wij de Crusaders naar een hoger plan brengen.”

We wensen Winston en Johnny veel succes en hebben er alle vertrouwen in dat Technische Zaken in goede handen is.

Met sportieve groet,
Bestuur Amsterdam Crusaders