Beste Crusaders,

Voor diegenen die mij niet kennen, ik ben Robert von Gerhardt en samen met wat oud gedienden heb ik onze club in 1984 opgericht met als doelstelling dat onze club voor iedereen een thuis kan zijn waar hij of zij onze mooie sport kan beoefenen. Nadat het nieuws bekend werd dat Ronald Buys, onze voorzitter, wegens drukke prive omstandigheden zijn taken als voorzitter niet meer naar behoren kan uitvoeren, is mij gevraagd om de taak als voorzitter voorlopig op mij te nemen. Na enige twijfel en beraad heb ik toegestemd, in de overtuiging dat ik mij gesteund voel door het vertrouwen dat de resterende bestuursleden in mij hebben. Daarnaast hoop ik ook te kunnen rekenen op de steun van de clubleden.

Om ervoor te zorgen dat wij ook een thuis kunnen zijn en blijven voor de volgende generaties, zijn er enige zaken die mijn aandacht zullen vragen. De komende tijd zal ik wat uitgebreider op deze zaken ingaan, en jullie daarvan zo goed mogelijk op de hoogte houden. Mijn belofte aan de club en de clubleden is dat ik mij altijd zal inzetten voor het belang van de club in zijn geheel, en zo van de Crusaders en blijvend succes te maken. Je kan mij vinden langs het veld en op zo veel mogelijk trainingsavonden, spreek mij gerust aan als er iets is waarover je met mij wilt praten.

Robert von Gerhardt
Amsterdam Crusaders

Alfarez Gerhardt