Beste Crusaders,

In de afgelopen weken zijn de besmettingen van COVID-19 enorm toegenomen.
De overheid stelde nieuwe maatregelen in en de AFBN schortte alle competities twee weken op, tot en met 19 oktober. Ook het JT team mag niet in actie komen in België. In de tussentijd is, ondanks alle maatregelen, Corona ook bij de Crusaders binnen gedrongen. Voor zover wij weten heeft niemand echt gevaar gelopen.

Met veel chagrijn hebben wij uit voorzorg toch moeten besluiten dat wij alle activiteiten op de club stop zetten voor dezelfde periode van twee weken, dus tot en met 19 oktober. Hierin valt ook de herfstvakantie, waar traditie getrouw altijd al minder spelers op trainen komen. Het is voor een ieders gezondheid even niet anders. Onder veel voorbehoud hopen wij dat we na 19 oktober weer volle kracht vooruit kunnen!

Het bestuur