Wat een dag was het zaterdag 14 april. Hoewel het sportieve resultaat niet tot tevredenheid kan stemmen, was het evenement als geheel een prachtige belevenis geworden! Met een Samba band en zeker de Frankfurt Universe cheerleaders en fans, werd het een groot American fotoball feest. 1250 toeschouwers hebben bijgedragen tot deze feestvreugde!

Dit feest was niet mogelijk geweest dankzij de talloze vrijwilligers die zich beschikbaar hebben gesteld voor deze dag. Daarom wil het Crusaders bestuur graag al deze mensen bedanken voor hun onmisbare bijdrage aan het succes van dit evenement.

Duizendmaal dank voor jullie bijdrage aan de Cru Family, en daar bedoelen we jullie mee!

Nel van Daalen, Roos Tangkillisan, Ton Vis, Stephanie Sabander, Sander Lust, Hans Verleng, Linda Verleng, Thierry Goursolle, Caroline Thevenot, Simon Ning, Niels van Staaveren, Laura Kerkhoff, Rene Barens, Raymond van Dooienweerd, Robert von Gerhardt, Sharon Heijstek, Valentina, Martijn van der Kolff, Jeroen Korstanje, Demy de Groot, Jason Denneboom, Travis Fraser, Joey Gebhardt, Marcus Muler, Ruben Lust, Jazz Holiday, Dave Reingoudt, Fabian Oudsten, Aamir Zahoor, Tom de Boer, Koen Verheggen, Naoufal Ibn Hussain, Kyle Smit, Marcel Denneboom, Naseem Cairo, Reymond Akosomo, Yassir Krugers, Emilio van Dooienweert, Forest Lathouwer, Luka van Goch, Jermain Cooman, Keanu Deira, Lionel ter Haar, Michael van der Broek, Miquel Darson, Travis Brody, Dini Verhoef, Robert von Gerhardt, Skylar Verhoef, Jacey Lemke, Marius Ploeger, Jasper Nijland, Claudio Bartolozzi, Ronald Buys, Danny van Brussel en Mathe van Gerner!