Annatommie mc en ZPzaken zullen dit seizoen een plekje krijgen op de shirts van het Crusaders International team.

Annatommie mc biedt sinds 2003 hoogwaardige verzekerde zorg ter voorkoming en genezing van bewegingsklachten. In vijf medische centra in het land werken orthopedische chirurgen, fysiotherapeuten en radiodiagnostische laboranten nauw samen. Door een ervaren medisch team, korte communicatielijnen en persoonlijke service bieden zij patiënten dagelijks hoogstaande en doelgerichte orthopedische zorg, van diagnose tot aan herstel.

Bastiaan Heere, voormalig wide receiver bij de Cru heeft nog mooie herinneringen aan zijn tijd als speler. Nu werkzaam bij Annatommie mc als orthopedisch chirurg gericht op knie letsel en prothesiologie van heup en knie hoopt hij weer iets terug te kunnen doen voor zijn oude club.

Een kort woordje van Bastiaan:

Als 2 werelden samen komen.

De sport en club die verenigd: waar iedereen gelijk is, zonder uitzonderingen. Geen onderscheid tussen arm of rijk, dik of dun, licht of donker wanneer je helm op is en daardoor ook wanneer je helm af is.
Daar waar de passie voor de sport en respect voor elkaar centraal staat.

Deze club en sport heeft mij als mens en ook als dokter gevormd.

De discipline, de toewijding, het belang van het team zijn principes die ik op dagelijkse basis nog in mijn praktijk en op de operatiekamer toepas en waarvan oa de basis is gelegd bij de Amsterdam Crusaders.
Vandaar dat ik super trots ben dat Annatommie MC shirt sponsor is.

Bij ZP Zaken streven ze er naar producten en diensten op maat te maken voor Zelfstandig Professionals(ZP’ers). Zo geven zij de ZP’ers de waardering die het verdient. Die waardering geven zij middels een eigen wijze van informatievoorziening, met producten en diensten op maat.

De ambities van de Crusaders sluiten aan bij die van ZPzaken volgens directeur Boy Kruiswijk.

“Football doe je niet alleen, dit doe je samen in een team. Ondernemen is ook een sport en dat doe je ook niet alleen, daarin zien wij een grote verbintenis met de Crusaders.”

“Ook de hoeveelheid tijd, energie en moeite die veel vrijwilligers investeren bij de Crusaders komt ons herkenbaar voor. Wij zijn op zoek naar ondernemers met een drive om hun onderneming te willen verbeteren, wij zouden die extra steun in de rug kunnen bieden.”

De Crusaders zijn alle sponsoren enorm dankbaar voor hun steun en bijdrage.

Klik hier om al onze sponsoren te bekijken die ons helpen op weg naar een betere organisatie.